Taksim’i kana bulamıştı, işte ilk ifadeler

Taksim’i kana bulamıştı, işte ilk ifadeler

ABONE OL
16 Kasım 2022 20:09
Taksim’i kana bulamıştı, işte ilk ifadeler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstiklal Caddesi’ne bombayı bırakan Ahlam Albashır’ın polisin yaptığı ilk mülakatta, “Bombalı eylem talimatını ‘Hacı’ kod adlı terörist verdi. Ben bankta otururken başka bir örgüt üyesi fotoğrafımı çekti. Hacı isimli terörist kalabalığa baktı ve patlat talimatı verdi. Ben de o talimatın ardından banktan kalktım ve bombayı patlattım” dediği öğrenildi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi üzerinde pazar günü, Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashır saldırı gerçekleştirdi. Patlamada 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi ise yaralandı.

Olayın ardından Albashır’la birlikte, saldırganın iletişim kurduğu ve patlamayla ilgisi olduğu değerlendirilen 50 kişi gözaltına alındı. Polisin olaydan sonra bilgi sahibi olmak için yaptığı mülakatta Albashır’ın, “Bombalı eylem talimatını ‘Hacı’ kod adlı terörist verdi. Ben bankta otururken başka bir örgüt üyesi fotoğrafımı çekti. Hacı isimli terörist kalabalığa baktı ve patlat talimatı verdi. Ben de o talimatın ardından banktan kalktım ve bombayı patlattım” dediği ortaya çıktı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
free temp mail