Mardinliler’den Başkan Aygün’e Teşekkür

Mardinliler’den Başkan Aygün’e Teşekkür

ABONE OL
15 Aralık 2022 20:13
Mardinliler’den Başkan Aygün’e Teşekkür
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri ve yönetim kurulu üyeleri, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi.

Marmara Mardinliler Buluşması

Merkezi Derince Deniz Mahallesi’nde yer alan Marmara Mardinliler Derneği ve Derince Belediyesi iş birliği ile geçtiğimiz günlerde ilçede ses getiren bir program düzenlenmişti. Marmara Mardinliler Buluşması adı altında yoğun katılımla gerçekleşen programın ardından dernek yöneticileri Başkan Aygün’e bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Marmara Mardinliler Derneği Başkanı Ekrem Güneri, yönetim kurulu üyeleri Lokman Karaaslan, Turhan Baytak ve Arif İpek’in hazır bulunduğu ziyarette Başkan Aygün’e programa olan katkıları nedeniyle teşekkür edildi.

Başkan Aygün’e Ziyaret

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de konuklarına nezaket ziyaretleri için teşekkür ederek “Bir kültür mozaiği olan Derince’mizde her fırsatta derneklerimizle bir araya gelerek istişarede bulunmaya uyum içerisinde çalışmaya özen gösteriyoruz. Bu kapsamda Marmara Mardinliler Derneğimiz ile birlikte çok güzel bir programı daha geride bıraktık. Dernek Başkanımız Ekrem Güneri nezdinde tüm dernek yönetimini ve Mardinli hemşehrilerimizi kutluyorum” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
free temp mail