Heyecan dolu off-road sürüş etkinliği gerçekleştirildi!

Heyecan dolu off-road sürüş etkinliği gerçekleştirildi!

ABONE OL
7 Ekim 2024 18:05
Heyecan dolu off-road sürüş etkinliği gerçekleştirildi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Jaecoo Plaza Kocaeli Kaya’nın, 6 Ekim Pazar günü düzenlediği off-road sürüş etkinliği ile otomobil tutkunlarına unutulmaz  deneyim yaşattı. 10.00 – 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilen etkinlikte, Jaecoo’nun üstün arazi performansı zorlu parkurlarda kendini kanıtlarken, katılanlara heyecan dolu anlar yaşattı.

Jaecoo Plaza Kocaeli Kaya ayrıcalığıyla düzenlenen etkinlik, markanın inovatif ve güçlü araçlarını deneyimlemek isteyen katılımcıları bir araya getirdi. Müşteriler, Jaecoo’nun gelişmiş arazi sürüş özelliklerini deneyimleyerek, markanın sunduğu yüksek performansı ve konforu bir arada yaşama fırsatı buldu. Gün boyu süren etkinlikte, off-road parkurlarında gerçekleştirilen sürüş deneyimi renkli anlara eşlik etti.

Etkinliğin öne çıkan anlarından biri, Jaecoo modellerinin zorlu arazi koşullarında sergilediği başarılı performans oldu. Yüksek manevra kabiliyeti, gelişmiş çekiş sistemleri ve dayanıklı yapısıyla dikkat çeken Jaecoo araçları, etkinlik boyunca katılımcılardan tam not aldı. Arazi şartlarında sergilenen bu üstün performans, markanın off-road yeteneklerini bir kez daha gözler önüne serdi.

Jaecoo Plaza Kocaeli Kaya Şube Müdürü Oğuz Ayaz , etkinliğe gösterilen yoğun ilgi ve katılım nedeniyle tüm otomobil tutkunlarına teşekkür ederken, bu tür etkinliklerin devam edeceği mesajını verdi. Ayrıca, markanın yenilikçi ve lüks araçlarını daha yakından tanımak ve test sürüşü yapmak isteyenleri Jaecoo Plaza Kocaeli Kaya’ya davet etti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r
free temp mail